Naslovna Hercegovina Bileća  Vrtić „Budućnost“ u Bileći dobio je danas vanjski video-nadzor

 Vrtić „Budućnost“ u Bileći dobio je danas vanjski video-nadzor

0
Izvor: SRNA

Vrtić „Budućnost“ u Bileći dobio je vanjski video-nadzor, a riječ je o donaciji banjalučke firme „Roming netvorks“, objavljeno je na sajtu opštine Bileća.
Direktor vrtića Mara Vojnović zahvalila je firmi „Roming netvorks“, koja je donirala vanjske kamere i video-nadzor i istakla da će donacija mnogo značiti, prije svega, zbog bezbjednosti djece, kao i za dvorište vrtića.

 

„Nadam se da se neće ponavljati bacanje smeća, lomljenje po dvorištu. Još jednom bih pozvala sve građane da se ponašaju odgovorno, savjesno prema okolini“, rekla je Vojnovićeva.

Menadžer za razvoj poslovanja „Roming netvorksa“ Dragan Popović rekao je da je ova firma društveno odgovorna kompanija, te da su prepoznali potrebu u Bileći da se ovaj objekat obezbijedi, a i djeci da pomognu da imaju ljepše igralište.

„Video-nadzor je nešto čime se naša kompanija inače bavi, a i drago nam je da možemo učiniti nešto za zajednicu“, dodao je Popović.

Firma „Roming netvorks“ donirala je vrtiću i ljuljaške.

Na sajtu opštine Bileća objavljeno je da je ova banjalučka firma jedna od vodećih kompanija u svojoj oblasti na području BiH i Srbije.

Sjedište firme je u Beogradu, a u BiH u Banjaluci. Nude širok spektar usluga. Bave se svim vrstama telekomunikacionih sistema, instalacijom, a rade i sisteme tehničkog obezbjeđenja, video-nadzor i svake godine proširuju svoje prisustvo u BiH.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име