Naslovna Hercegovina Bileća Vujović darovao Savu Milojevića, najmlađeg doktora medicine u RS

Vujović darovao Savu Milojevića, najmlađeg doktora medicine u RS

0

Bilećani su ponosni na njega. Ponosan je i načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović, koji je danas zajedno sa saradnicima organizovao prijem za Savu i uručio mu novčanu nagradu.

„Prije svega želim da uputim zahvalnost načelniku i njegovim saradnicima, koji su upriličili ovaj prijem i uputili iskrene čestitke u ime svih Bilećana.

Studiranje je zahtijevalo dosta truda, rada i odricanja, ali zahvaljujući podršci porodice, divnih prijatelja i kolega, kao i mojih sugrađana, studije su bile značajno olakšane. Poručujem mladim ljudima da zacrtaju svoj put i cilj i ulože maksimalan trud, a rezultat sigurno neće izostati.

Zahvaljujem svima koji su mi putem društvenih mreža, poziva, poruka uputili čestitke i iskreno se radovali mom uspjehu“, izjavio je Milojević.

Načelnik Vujović je čestitao svom sugrađaninu, koji je odlikovan i najvišom studentskom nagradom Srpske, jer se našao na listi dvanaest najboljih studenata medicine dobijajući stipendiju „Dr Milan Jelić“.

„Sava je ponos Bileće i Hercegovine i od srca mu čestitam na ovom uspjehu. Drago mi je što je ostvario svoj san i što nastavlja da radi na usavršavanju, sa željom i ciljem da pomaže narodu Hercegovine“, izjavio je načelnik Vujović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име