Naslovna Hercegovina Bileća Vujović: Molim sudstvo i tužilaštvo da donesu ispravnu odluku vezanu za krivično...

Vujović: Molim sudstvo i tužilaštvo da donesu ispravnu odluku vezanu za krivično djelo u Bileći!

1
Izvor:

Nemio događaj, koji se desio prije nekoliko dana u Bileći, uznemirio je sve Bilećane i razlog je njihovog današnjeg okupljanja pred zgradom Opštine Bileća.

Naime, naš sugrađanin D.M. je otet, „gepekovan” i pretučen prije nekoliko dana. Jedan od otmičara je u bjekstvu, a za drugog je sud utvrdio da nema dokaza za pritvor, te istog pustio na slobodu.

Bilećani smatraju da je donesena pogrešna odluka i da osoba koja je učestvovala u otmici ne smije biti na slobodi. Strahuju za bezbjednost svoje djece i smatraju ovo dokazom korumpiranosti i suda i tužilaštva.

Da bi izrazili nezadovoljstvo zbog ovakvih nepravednih i neljudskih odluka, okupili su se danas u znak pobune i neodobravanja ovakvih postupaka.

Građanima se obratio i načelnik opštine, Veselin Vujović, koji je izjavio da je Forum za bezbjednost uputio apel i sudu i tužilaštvu da uvaže rad policije, koja zahtijeva da se pomenuto lice zadrži u pritvoru.

„Jako mi je teško zbog ovog strašnog događaja. Žao mi je i pretučenog momka i njegovih roditelja. Ako se ne odreaguje na pravi način, ovo će se sutra desiti i našoj djeci… Zato molim i sudstvo i tužilaštvo da rade pošteno, da se počinioci procesuiraju, a ja kao načelnik stajem na stranu naroda, koji se bori za pravdu i istinu i roditelja, koji se bore da zaštite svoju djecu.

Pozivaju se građani Bileće i cijele Hercegovine da se okupe u nedelju u 12:00 časova kako bi pružili podršku porodici otetog i pretučenog momka i jasno dali do znanja da ne žele živjeti u strahu od pojedinaca.

ISTOK

1 KOMENTAR

  1. The effect of wearing the baby is very good. No one can see that it is a wig. Next time I will start a full hair set and buy it at your home. I am very satisfied.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име