Naslovna Republika Srpska Vukanović poručio: Pavloviću, imaš rok sutra do 17h!

Vukanović poručio: Pavloviću, imaš rok sutra do 17h!

0
Izvor: Buka
Nebojša Vukanović uputio ultimatum Daliboru Pavloviću. On je danas dao ultimatum Pavloviću da podnese ostavku i o tome obavijesti CIK, inače će objaviti nove eksplicitne fotografije i snimke.

„Nisam mu ja Dodik da se sa mnom poigrava i bolje mu je ujutro čim ustane da napiše, potpiše i pošalje neopozivu pismenu ostavku, te je javno objavi, ili od 16:01 objavljujem sadržaje koji nisam želio ranije da objavim čuvajući ono malo što je ostalo njegovog dostojanstva, ne želeći da mu dodatno stavljam so na ranu, ali ako se ovako nastavlja grubo poigravati sa narodom i fingira ostavku onda je zaslužio da budem nemilosrdan bez trunke milosti i saosjećanja“ napisao je Vukanović na svom blogu.

Danas je o ultimatumu na protestu govorio i Pavlović.

„Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o meni, pa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresti. I neki Nešić (Nenad Nešić, lider DNS) kao neka moralna gromada meni govori da ja treba da podnesem ostavku“, rekao je Pavlović, ne spomenuvši da će poslati ostavku CIK-u Inače BUKA je prva objavila informaciju da Dalibor Pablović nije predao svoju ostsaku CIKu a informaciju nam je potvrdio predsjednik CIK-a Bakalar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име