Naslovna Hercegovina Vukanović poručio: Siniša Laketa mora biti smijenjen (VIDEO)

Vukanović poručio: Siniša Laketa mora biti smijenjen (VIDEO)

0

Previše je načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa blizak vladajućim strukturama i SNSD-u, previše je zloupotreba i loših rezultata rada da bi on i dalje obavljao važnu funkciju načelnika policije. U mnogo navrata je pokazao da je on vojnik Partije koji ima zadatak da skriva i zataškava kriminal vlastodržaca i moćnika, da ih amnestira i oslobodi odgovornosti umjesto da poštuje zakone i Ustav.

Mnogo je nerasvijetljenih slučajeva, čak i sa političkom pozadinom, koji nikada nisu rasvijetljeni, a učestala paljenja vozila i podmetanja eksplozivnih naprava pod automobili Trebinjaca koja su uznemirila i uplašila građane.

Siniša Laketa treba da kaže javnosti kako je suprugu bez konkursa zaposlio u Rudnik i termoelektranu Gacko, da li ona dolazi na posao ili samo prima platu, i da li je to nagrada za odanost Partiji?

Da li je istraživao poslovanja porodični firmi i saradnju sa vlastima, poslove i kombinacije, svog rođaka i prethodnika Žarka Lakete, koji je sada savjetnik ministra Staše Košarka, ili je i on amnestiran odgovornosti i može raditi šta hoće? Zašto nema rješavanja problema privrednog kriminala i ko je kriv jer je zastario slučaj i afera Papović“ a moćnici izbjegli kazne?

 

Opširnije u video prilogu..

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име