Naslovna Izdvajamo Vukanović predao kandidaturu za predstojeće izbore u BiH, sakupio 5.300 potpisa

Vukanović predao kandidaturu za predstojeće izbore u BiH, sakupio 5.300 potpisa

0
Nebojša Vukanović je danas Centralnoj izbornoj komisiji BiH predao kandidaturu za predstojeće izbore koji će se održati u oktobru ove godine.
Uz svu potrebnu dokumentaciju i nešto više od 5.300 prikupljenih potpisa, Vukanović koji će na idućim izborima biti lider liste “Za pravdu i red” kaže da je izvršio prijavu za Predstavnički dom PSBiH, ali da je za njih ključna Narodna Skupština Republike Srpske.– Upravo smo završili prijavu i skupili nešto više od 5.300 uz svu potpunu dokumentaciju. Prijavili smo se za predstavnički Dom PSBiH, za nas je ključna NSRS, a stavili su me za predsjednika Repubike Srpske. Ostavili smo mogućnost izlaska na listu za Parlament FBiH i za neke Kantone pa ćemo vidjeti da izađemo na izbore i u Federaciji – poručuje Vukanović.

Vukanović je optimističan, nada se dobrim rezultatima i naglašava da je za njih ključna vladavina prava.

– Bićemo istinska avangarda i najveće iznenađenje jer smo okupili, po prvi put, jednu potpuno novu strukturu. Mi smo se organizovali kao neklasična stranka i ogradili smo se od upliva ljudi koji bi nas mogli kontaminirati – izjavio je on, prenosi Kliks

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име