Naslovna Hercegovina Za duele Luka nije, u mišjoj se rupi krije

Za duele Luka nije, u mišjoj se rupi krije

0
Izvor:

Kao što se i pretpostavljalo Luka Petrović, gensek SNSD-a i  generalni direktor ERS-a, sinoć se nije pojavio u studiju Internet televizije “Hercegovina naša svetinja”, čime je , po ko zna koji put, ispoljio umišljenost i aroganciju. Doduše iz njegove partije je ranije stigla odbijenica za TV duel, ali organizatori sa Internet televizije su se ipak nadali da će se Luka uzdići iznad stranačkih katanaca.

Bilo kako bilo, koga nema bez njega se može. Emisija je realizovana, a podaci koje je iznio Radenko Drašković, generalni direktor RDT SWISSLION-a, kandidat Koalicije “Naša Hercegovina” i bivši načelnik Odjeljenja za privredu grada Trebinja, su više nego šokantni i frapantni. Običan gledalac se pita da li je to moguće. Toliko krađe, laži, korupcije i nepotizma pod sadašnjom vlašću, čiji je eksponent Petrović. Ne bismo ponavljali ono što je Drašković sinoć prezentovao, ali na osnovu iznijetog već danas bi trebalo da intervenišu pravosudni organi. Nameće se pitanje kako u takvim uslovima Republika Srpska, Hercegovina i Trebinje uopšte opstaju. Koliki li su naši resursi kad i pored enormne pljačke život ide dalje. Zamislite kad bi one stotine miliona maraka koje su otišle na privatne račune ili u nekretnine pojedinaca bile u budžetu grada ili regije. Hercegovina bi bila moćnija od Monaka.

No, vratimo se kreposnom Luki Petroviću koji je omalovažio  jedini objektivni  jutjub kanal na ovim prostorima sa zavidnom gledanošću. Nesumnjivo je da je to učinio sračunato, jer Drašković je bio u srcu sistema za vrijeme Lukinog gradonačelnikovanja. Bivši načelnik je svoje izjave potkrijepio neoborivim dokazima. Luka je bio svjestan da nema šanse. Za njega je možda bolje što se sinoć nije eksponirao, ali šta mu je činiti poslije izbora. Onda će biti dostupan TV snimateljima, ali na nekom, za njega primjerenijem mjestu, gdje će,bude li pravde, boraviti malo duže.

Izvor: KoronaOnline

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име