Naslovna Hercegovina Zašto ne rade semafori u centru grada?

Zašto ne rade semafori u centru grada?

2
Izvor: Trebinje 24

Semafori na Glavnoj ulici već desetak dana nisu u funkciji, a žuto trepćuće svjetlo na raskrsnicama prema Beogradskoj i ulici Desanske Maksimović, te Kamenom mostu i ulici Vuka Mićunovića vozače i pješake upozorava da se pridržavaju druge signalizacije za regulaciju saobraćaja.

U Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove, u čijoj je nadležnosti održavanje svjetlosne saobraćajne signalizacije u gradu, niko se povodom ovoga slučaja ne oglašava.

Led semafori su prije dvije godine zamjenili dotrajale stare semafore, ali izgleda da problem rada semafora nije riješen.

Iz Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove su nas ubjeđivali da će nova svjetlosna signalizacija značajno doprinijeti boljoj bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju i rekli da će semafori biti sanirani i u ulicama Cara Dušana, Republike Srpske i Trebinjskih brigada.

Vozači i pješaci na ovoj dionici ponašaju se odgovorno i oprezno i zbog toga  kvar semafora do sada nije uzrokovao bilo kakve probleme ili posljedice po učesnike u saobraćaju, ali to ne treba da čudi jer Trebinjci su naučili već odavno da voze bez semafora.

2 KOMENTARA

  1. Semafori sluze da se operu pare i tu funkciju odlicno rade a za saobracaj….. pa boze moj i prije semafora je ta raskrsnica postojala.

  2. Sta mlatite 10 dana da ne rade? JE LI VAS TO VUKAN NAGOVORIO? HAHAHHAHAHAHAHHAHA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име