Naslovna Herceg Sport Završen “Gacko Fudbalski grad” – finale posmatralo hiljadu ljudi

Završen “Gacko Fudbalski grad” – finale posmatralo hiljadu ljudi

0
Izvor: Hercegovina Press

 Bila je to noć kada su pomjerene granice, kada se igrao atomski fudbal uz pomoć martinela. I sve je bilo u znaku najvažnije sporedne stvari na svijetu, saglasni su učesnici, ali i posjetioci kojih je bilo po slobodnoj procjeni najmanje hiljadu.

Turnir, koji je pobrao simpatije majstora na “petoparcu” prošao je u duhu fer pleja. Ipak, najviše razloga za slavlje kod seniora imala je ekipa “Wwin” sastavljena od domaćih igrača koji su i nosioci FK “Mladost”, a oni nisu imali poraz tokom cijelog turnira, dakle svih osam pobjeda, a u velikom finalu bili su bolji od tima “Euro Line” iz Nevesinja.

Kod dama ekipa pod imenom “Young Girls” slovila je za velikom favorita, što je na terenu i opravdala, dok je sinoć u trećem finalu za mlađe kategorije 2005/6 najbolja ekipa bila “Slučajni prolaznici”. Radan Simunović, inicijator i organizator ovog turnira, prezadovoljan je viđenim ovih desetak dana.

” Presrećan sam kako je sve prošlo. Imali smo ukupno 37 ekipa. Oni što me posebno raduje ove godine je ta nova kategorija za dame, koja je mogli smo vidjeti bila popularna. Viđen je dobar fudbal, bez ijednog problema tokom čitavog turnira, te jedva čekamo iduću godinu, da napravimo ponovo jedan ovakav turnir ako ne i bolji”, kazao je Simunović.

Kapiten pobjedničke ekipe Dragan Goranović, nakon meča nije krio oduševljenje osvojenom titulom.

” Vođeni frenetičnim navijanjem sa tribina, uspjeli smo da se vratimo nakon rezultatskog deficita od 3:1. Dali smo posljednji atom snage, kako bi titula ostala u Gacku. Zaista smo svi uživali svih ovih dana, fudbal sa martinelama je jedan pun pogodak i “Fudbalerski grad” ispunio je sva naša očekivanja”, kazao je Goranović.

Miljan Gutić, jedan od najboljih igrača turnira i kapiten “Euro Line-a”, kaže da je pun pogodak ova manifestacija koja okuplja kvalitetetne futsalere iz okoline.

“Na našu žalost poraženi smo u finalu, imali smo prednost no to smo ispustili. Sve čestitke organizatoru na jednom ovakvom turnir. Mi ćemo sigurno biti učesnici i naredne godine. Zaista nema nijednu zamjerku, sve je bilo na vrhunskom nivou”, kazao je Gutić. Pored domaćih ekipa iz Gacka, učešće su uzele ekipe iz Bileće, Nevesinja, Berkovića i Plužina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име