Naslovna Hercegovina Gacko Završen „Kup Preobraženja“ u Avtovcu: „Wwin“ najbolja ekipa

Završen „Kup Preobraženja“ u Avtovcu: „Wwin“ najbolja ekipa

0

„Kup Preobraženja“ u organizaciji „Avtovačkih rodoljuba“ i Javne ustanove „Kulturno – sportski centar“ ispunio je sva očekivanje publike, ali i spustio zavjesu na više nego uspješnu manifestaciju „Kulturno – sportsko ljeto Gacko 2021“, koja je trajala dva mjeseca.

Turnir je okupio devet ekipa koje su se takmičile za vrijedne nagrade, a prvo mjesto osvojila je ekipa „Wwin“ dok se drugim morao zadovoljiti tim Kafe klub „Gačanka“.

„Mušnica de Meaca“ juče je ličila na onu milansku, barem djelimično.

„Avtovac je najljepši kad u njemu ima mnogo ljudi, tako je bilo za ovaj svečani dan kod nas. Trudićemo se da ovaj turnir bude iz godine u godine sve bolji i bolji. Pobijedila je najbolja ekipa, sve to potvrdili su na terenu. Sve je proteklo u najboljem redu, sve u žaru borbe i sportskog nadmetanja. Velika zahvalnost svima koji su dali svoj doprinos da organizujemo jedan ovakav turnir“, kazao je Srđa Bjelogrlić, jedan od organizatora.

Jovan Mastilović iz pobjedničke ekipe, ponio je i laskavu titulu najboljeg igrača turnira. Mastilović, koji svojim igrama plijeni pažnju ljubitelja magične igre na „petoparcu“, istakao je da mu mnogo znači titula baš na terenu koji najviše voli, jer neposredno kraj terena i živi.

„Odličan turnir, prvo kolo protiv ekipe koja je slovila za favorita, tu smo pokazali svoj kvalitet. Kasnije, bilo je lakše, no svaka ekipa ima određeni kvalitet. Definitivno, velika pobjeda i za organizatore, jer nije sve lako sve organizovati na ovom nivou“, kazao je Mastilović, koji je pohvalio mještane koji su omogućili i najbolje uslove za igru, očistivši teren iz ugradnju novih reflektora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име