Naslovna Hercegovina Nevesinje Zvanično počeli radovi na putu Nevesinje-Mostar

Zvanično počeli radovi na putu Nevesinje-Mostar

0
Izvor: BN/Srna
Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić i vršilac dužnosti direktora „Puteva Republike Srpske“ Davor Kostrešević ozvaničili su danas početak rehabilitacije puta Nevesinje-Mostar, od entitetske granice do Nevesinje, u dužini od 10,7 kilometara, a vrijednost radova je 3,3 miliona KM.

Ćorić je izrazio nadu da će u idućoj godini biti još investicija u putnu infrastrukturu na području Hercegovinine, u skladu sa kapacitetima i mogućnostima Vlade Srpske i “Puteva Republike Srpske”.

– Uvijek se vrše procjene na osnovu protoka saobraćaja na putevima i na osnovu toga se prave planovi za narednu godinu. Mislim da je sljedeći projekat u Hercegovini dionica puta Ljubinje-Žegulja, zatim obilaznica oko Trebinja, i put od Nevesinja do Gacka se morati raditi – izjavio je novinarima Ćorić.

On kaže da su mnogo veće potrebe stanovništva nego što su realne mogućnosti, te izrazio nadu da će građani imati dovoljno strpljenja.

Govoreći o projektu, Kosešević je naveo da se radi o rehabilitaciji putne komunikacije do granice sa Federacijom BiH, u dužini od oko 11 kilometara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име