Naslovna Hercegovina U Bileći zaplijenjeno 7550 kutija cigareta

U Bileći zaplijenjeno 7550 kutija cigareta

0

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su u mjestu Miholjače, opština Gacko zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „Audi“, tip „A6“ kojim je u trenutku kontrole upravljalo lice inicijala V.G. iz Bileće, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice inicijala V.S. iz Bileće, u kome je pronađeno i oduzeto 7550 paklica cigareta različitih marki, navodi se u saopštenju Policijske uprave Trebinje.


Pregledom vozila uočena je veća količina akcizne robe – cigareta. O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se preduzumu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela „Nedozvoljena trgovina“. Izvršen je pretres putničkog automobila u kome je pronađeno i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeto 7550 paklica cigareta različitih marki, takođe je izvršen i pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice inicijala V.G. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto: jedan pištolj, jedna lovačka puška, 30 metaka različitog kalibra, više ručnih radio stanica i papirne cjeduljice sa ispisanim cijenama akcizne robe – cigareta.

Policijska uprava Trebinje nastavlja da preduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se otkrilo i dokumentovalo što više krivičnih djela nedozvoljene trgovine akciznom robom.

(Radio Bileca)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име