Naslovna Republika Srpska 15. juna o kandidatu za člana Predsjedništva BiH: SDS bira između Šarovića...

15. juna o kandidatu za člana Predsjedništva BiH: SDS bira između Šarovića i Miličevića

1

Konačnu odluku o tome ko će biti kandidat opozicije za srpskog člana Predsjedništva BiH iz SDS-a biće donesena 15. juna na sjednici Glavnog odbora, rekao je za Banjaluka.net Nedjeljko Glamočak, poslanik ove stranke u NSRS.

– Kod nas po statutu Glavni odbor stranke donosi takvu odluku. Kandidati su Mirko Šarović, predsjednik stranke i Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora. Tako da u ovih 15 dana ostaje još da se ovi kandidati dogovore, a pošto je to već na pomolu, tu neće biti nekih problema – ističe Glamočak.

Komentarišući probleme u izbornom procesu, smatra da će se izbori prolongirati ukoliko ne budu obezbijeđena sredstva za mjesec dana.

– Mislim da bi to bilo krajnje nedgovorno prema građanima i neozbiljno prema državi, a time se ništa ne bi ni postiglo. Što se tiče izbornih procesa, mogu reći da su bili daleko od demokratskih i fer. Ovo su izbori koji se dobijaju na mišiće. Stranke koje su na vlasti upregnu sve strukture vlasti od policije do inspekcije, javna preduzeća, budžete i onda na sam dan izbora nema toga što ne možete vidjeti – kaže Glamočak.

Ističe da tehničke mogućnosti i opremljenosti biračkih mjesta treba da budu primjenjene jer bi se tako izbjegle sve manipulacije koje se dešavaju tokom izbornog dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

1 KOMENTAR

  1. Morete ga vala kandidovati i za predsjednika SAVJETA UJEDINJENIH NACIJA; taj vam neće maći dalje od Grujine glavice poviše Gacka gdje je svojevremeno čuvao krave! Sad mu čovjek nebi mogao povjeriti ni krave da čuva, izlapilo mu je i ono malo mozga što je nekad imao!!!
    Ne trošite narodne pare na takve gluposti jer vam od toga ništa nema — to vam poručuju birači!!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име