Naslovna Hercegovina Beograd sprema pomoć za Ljubinje i Berkoviće

Beograd sprema pomoć za Ljubinje i Berkoviće

0

Vesić je rekao da Beograd kao prestonica svih Srba, ma gde da žive, ima posebnu obavezu da pomogne našim sunarodnicima u nevolji, kao i da naš narod nikada neće biti sam.

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sastao se danas sa Stevom Drapićem i Nenadom Abramovićem, načelnicima opština Ljubinje i Berkovići iz Republike Srpske, koje su stradale u nedavnom zemljotresu u ovom području.

Sastanku je prisustvovala i Tanja Popović, direktorka Fondacije „Gnezdo”.

Načelnici Ljubinja i Berkovića obavijestili su Vesića o šteti od zemljotresa koju su pretrpele ove opštine. Zamjenik gradonačelnika je rekao da će Beograd preko svoje Fondacije „Gnezdo” organizovati akciju u koju će se uključiti poznate javne ličnosti u cilju prikupljanja pomoći za postradalo stanovništvo ove dve opštine.

Razgovaralo se o mogućnosti organizovanja humanitarnog koncerta, kao i štampanju uplatnice koja bi preko „Infostana” bila distribuirana Beograđankama i Beograđanima koji žele da pomognu.

Vesić je rekao da Beograd kao prestonica svih Srba, ma gdje da žive, ima posebnu obavezu da pomogne našim sunarodnicima u nevolji, kao i da naš narod nikada neće biti sam.

– Politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića znači ekonomski, politički, vojno stabilnu i snažnu Srbiju. Takva Srbija je garant sigurnosti svakom našem sunarodniku – rekao je Vesić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име