Naslovna Uncategorized Gacko: Bilbord gdje mu mjesto nije, a ni vrijeme

Gacko: Bilbord gdje mu mjesto nije, a ni vrijeme

0

Vlast SNSD- a u Gacku na sve načine pokušava da se dodvori predsjedniku stranke Miloradu Dodiku, pa je tako na Badnje jutro osvanula čestitka povodom Dana Republike Srpske sa likom srpskog člana Predsjedništva BiH. sam bilbord je izazvao dosta negativnih komentara, jer niti mu je vrijeme ni mjesto.

Tako je jedan od učesnika rata i član ponosne Gatačke brigade kratko je rekao da je “sramota da ratni dezerteri”, aludirajući na brojne funkcionere lokalnog SNSD-a koji su izbjegli vojnu obavezu tokom poslednjeg otadžbinskog rata, “čestitaju  krsnu slavu 9. januar sa bilbordom na kome je fotografija dezertera.”

“I odakle to da se rođendan Republike Srpske poistovjećuje sa njim? To niđe nema!” – komantarisao je ovaj Gačanin.

Inače Milorad Dodik nije popularan među Gačanima, a u prilog tome ide i činjenica da je gubio u ovom mjestu uvijek kao kandidat i da mu mještani ovog gradića nikako ne mogu oprostiti prevare oko izgradnje drugog bloka RiTE – prvo Česi, pa Kinezi – a posebno prijetnje na jednom mitingu kada je rekao da treba sa posla otjerati sve one koji ne glasaju za njega. Članovi OO SNSD upravljaju opštinom i RiTE Gacko, i dok je stanje u opštini loše u gatačkom proizvođaču uglja i električne energije je katastrofalno, tako da je stanovnicima Gacka posljednjih godina i nije do slavlja.

Umjesto da dane praznika provodimo u miru i u slavu Boga, gatački SNSD uvijek nađe načina da izazove negativne reakcije i komentare.

ISTOK

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име