Naslovna Hercegovina Gacko Gacko: Opština raspisala konkurs za već izabrane. Hoće li se prijaviti oni...

Gacko: Opština raspisala konkurs za već izabrane. Hoće li se prijaviti oni koji su u fotelji već viđeni?

0

Opština Gacko raspisala je Konkurs za ukupno pet radnih mjesta, medju njima i za dva načelnik Odjeljenja. Iako se konkursi obično kada su rukovodeća radna mjesta u pitanju raspisuju samo da bi se zadovoljila osnovna zakonska procedura, a imena su unaprijed poznata, u Gacku bi se kako tvrde dobro upućeni mogao desiti presedan.

Naime, u fotelji Načelnika odjeljenja za privredu, finansije, i društvene djelatnosti već je viđen sadašnji vršilac dužnosti Milivoje Boljanović kadar SNSD-a.

No, kao saznajemo Boljanović neće konkurisati čime će zakomplikovati i onako komlikovanu i kompleksnu situaciju otkako je na čelo opštine došao Ognjen Milinković. Boljanović je inače poznat kao vršilac dužnosti, jer je dugi niz godina u RiTE Gacko bio u v.d mandatima kao Izvršni direktor za financije.

Razlozi nisu poznati, a ono što je sigurno jeste da će biti upamćen kao neko za vrijeme čijeg mandata su plate bile redovne, što nije bio slučaj u prethodnim godinama.

Među zaposlenima u opštini, kao i među stanovništvom ove male opštine vlada bojazan da će neko nestručan doći na ovako odgovornu funkciju, a naviknuti na nakaradnu kadrovsku politiku koje SNSD sa koalicionim partnerima u Gacku vodi, građani kažu da ih ne bi začudilo da privredom i finansijjama u buduće upravlja kasirka iz neke od prodavnica koja je u međuvremenu nabavila diplomu u nekoj od provincija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име