Naslovna Hercegovina Trebinje I Ilija Tamindžija “raspalio” po Srđanu Miloviću

I Ilija Tamindžija “raspalio” po Srđanu Miloviću

0

Nakon što se raplamsala polemika na relaciji RiTE Gacko, odnosno Srđana Milovića i Elektroprivrede RS, odnosno Luke Petrovića, uključio se i poslanik SNSD-a Ilija Tamindžija, inače Lukina frakcija u SNSD-u. U objavi na Fb-profilu Ilije tamindžije stoji:

“Miloviću Srđane,

Odavno te nisam mogao nazvati “gospodinom”, a poštediću te i najblaže nazvati MANIPULATORU!

Opravdavam svakako tvoje obraćanje Radovanu, Petru i Luki, jer oni snose odgovornost samo zato što te nisu davno smijenili i smjestili tamo gdje sam ti govorio da ti je mjesto, još dok smo bili u skupštinskim klupama, ali nisam mislio da ćeš se usuditi da pominješ moje ime.

Radi tebe sam prešao iz Elektroprivrede, jer nisam mogao gledati kako uništavaš takvog giganta kakav je RITE Gacko. Sjećaš se da sam te više puta lično pitao zašto to radiš. Znaš da sam te upozoravao da ne pričaš po Gacku da tako moraš. Zna čitava Republika Srpska, a najbolje Gačani i Hercegovci šta radiš i kako radiš Miloviću Srđane.

Termoelektranu si preuzeo sa odličnim proizvodnim i finansijskim parametrima. Za sadašnje stanje si isključivo ti “zaslužan” i niko drugi i od toga se ne možeš izvući. Tvoje pismo ako si trebao nekome da pišeš je možda trebalo biti jedino pokajničko.

Svi koji me znaju poznato im je da nikada ne radim ništa sa takvim kao ti.

Kako ti radio i pisao istinu, tako ti Bog pomogao!”, stoji na kraju objave Ilije Tamindžije.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име