Naslovna Hercegovina Izdajnici u redovima Boračke organizacije

Izdajnici u redovima Boračke organizacije

4
Izvor:
Poturice u Boračkoj organizaciji Trebinje - Momir Bratić
Foto: TrebinjeLive

Određeni članovi gradske Boračke organizacije Trebinja su 9.11.2020 godine izašli sa peticijom koju je navodno potpisalo 1000 boraca i u kojoj se zahtjeva da se raspusti Skupština ovog udruženja.

Kao razlog raspisivanja peticije navodi se da se pojedinci iz Boračke organizacije nalaze u političkim partijama i na njenim listama na predstojećim izborima što je u suprotnosti sa Pravilnikom.Sve bi ovo bilo legitimno da i sami borci koji su objavili peticiju nisu u partijama a neki čak u biračkim odborima istih.

Momir Bratić

Još veći apsurd je da će se čovjek sa slike Momir Bratić nalaziti u odboru A SDA-Stranka demokratske aktivnosti čije je sjedište ni manje ni više nego u Cazinu! Sve smo vidjeli do sada, pročitali, čuli ali sličan primjer se teško gdje može pronaći. Koliku dozu besramnosti može čovjek imati da bude u odboru jedne muslimanske stranke čije je ime skoro identično onoj stranci protiv koje se borio u Odbrambeno otadžbinskom ratu a u isto vrijeme istupati protiv nekadašnjih ratnih saboraca.

Da li će i do kada više borci trpiti izdajnike u svojim redovima? Sasvim je u redu imati različito političko mišljenje, ali izdajnička politika je nešto sasvim drugo. Takođe ovdje treba istaći da je sva ova zbrka oko odbora potekla iz jedne iste kuhinje!

Trenutna vlast izgleda još uvijek koristi maksimu „zavadi pa vladaj“ do kada to ćemo vidjeti.

Trebinje24

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име