Naslovna Hercegovina Kreće konsolidacija Gradskog odbora SDS-a u Trebinju i Nevesinju

Kreće konsolidacija Gradskog odbora SDS-a u Trebinju i Nevesinju

1
Izvor:

U Srpskoj demokratskoj stranci uveliko traje proces konsolidacije gradskih i opštinskih odbora koji su na proteklim lokalnim izborima ostvarili lošiji izborni rezultat.

Kako nam je potvrdio generalni sekretar Srpske demokratske stranke, Zoran Latinović pored Banja Luke, gdje su sa procesom konsolidacije poprilično odmakli, ovaj proces se sprovodi u više odbora širom Republike Srpske.

“U Hercegovini su procesom konsolidacije za sada obuhvaćena dva odbora i to Trebinje i Nevesinje, a u planu je i konsolidacija Opštinskog odbora u Gacku. Koordinatori za ova dva odbora su Nenad Abramović za opštinu Nevesinje i Gordana Aćimović za Trebinje”, rekao je Latinović. Prema njegovim riječima, proces konsolidacije u ovim sredinama  treba biti završen u prvoj polovini  2021. godine.

U Trebinju je odlukom Predsjedništva stranke raspušten Gradski odbor i imenovan Tim za konsolidaciju, kao privremeno tijelo. Zadatak ovog tima, u čijem sastavu je oko 20-tak mlađih ljudi, je da pripremi gradsku organizaciju za unutarstranačke izbore na kojim bi bilo  izabrano novo rukovodstvo ovog odbora. Nadaju se da će ovi izbori biti održani u narednih par mjeseci.

Srpska demokratska stranka će, navodi Latinović, akcenat staviti na mlađe ljude, kako u Trebinju, tako i u drugim sredinama kako bi se stranka značajno podmladila i kako bi mlađi ljudi dobili priliku.

ISTOK

1 KOMENTAR

  1. Suitable for me, very beautiful. I didn’t know how to bring it to look good when I was first good at it. I asked the customer service and answered me patiently.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име