Naslovna Hercegovina Lišena slobode dva lica zbog krivičnog djela „ Otmica“

Lišena slobode dva lica zbog krivičnog djela „ Otmica“

0

Policijski službenici Policijske stanice Gacko, 04.12.2021. godine, lišili su slobode dva lica iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela „Otmica“ i „ Narušavanje nepovredivosti stana“.

Policijskoj stanici Gacko, 04.12.2021. godine, prijavljeno je od strane lica inicijala S.M. da su u jednu kuću provalila nepoznata lica, oko 22,30 časova, na području opštine Gacka, gdje je trenutno boravila sa licem inicijala B.B. Nepoznata lica su prinudila lice inicijala B.B. da krene sa njima, a licu inicijala S.M. da krene sa svojim vozilo iza njih, i da ne pokušava ništa.
Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske stanice Gacko preduzeli su sve mjere i radnje u cilju pronalaska istih, te su iste noći u 23,00 časova, u mjestu Avtovac, opština Gacko zaustavili putničko vozilo marke „ Touran“ u kojem su pronašli lica inicijala Đ.Š. , N.B. i B.B. Lica inicijala Đ.Š. i N.B. su odmah lišeni slobode.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta od strane policijskih službenika Policijske uprave Trebinje, lica inicijala Đ.Š. i N.B. će uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Otmica“ i „ Narušavanje nepovredivosti stana“ biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име