Naslovna Izdvajamo Nema otkazivanja koncerta Ane Bekute

Nema otkazivanja koncerta Ane Bekute

0

Trebinje je spremno za proslavu dočeka 2022. godine, a iz Gradske uprave nam je potvređeno da neće biti otkazivanja koncerta Ane Bekute, koja je zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića otkazala sve ostale nastupe

Osim centralne proslave (koncerta Ane Bekute i Tropiko benda) koji će privući najveći broj gostiju iz okruženja, u planu je obilježavanje Dječije nove godine 30. decembra, u 12 časova, uz učešće djece iz vrtića, muzičke škole, animatora, plesnog kluba Maris itd.

-Trenutno se radi i na konceptu Novogodišnjeg bazara (potencijalna lokacija je gradski park, staza od spomenika Dučiću ka Kulturnom centru Trebinje) koji je zamišljen kao višednevni događaj. Ova ideja je još u začetku, a razgovor o potenicijalnom organizovanju tek slijedi sa Turističkom organizacijom Trebinje- rekli su iz kabineta gradonačelnika Mirka Ćurića.

Nakon izuzetno uspješne ljetne , najjužniji grad Republike Srpske ima velika očekivanja i od zimske turističke sezone.

-Nadamo se dobrom odzivu i gostima iz regiona. Obzirom, da smo jedan od rijetkih gradova u RS koji organizuju doček na otvorenom nadamo se velikom broju posjetilaca upravo iz naše Republike. Na ruku nam ide i zatvaranje Crne Gore koja nam je ljetos bila oštra konkurencija- kazao je Žarko Vico iz Turističe organizacije Grada Trebinja.
zarko vico

Žarko Vico, TO Trebinje

U Trebinju je prema informacijama TO, već 80% kapaciteta za doček Nove godine je rezervisano i to su uglavnom gosti iz Crne Gore i Srbije, Republike Srspke i FBiH.

Primjer je i Hotel „Cental Park“ koji je poslednji apartman za novogodišnju noć rezervisao još prošlog mjeseca.

-Što se tiče smještajnih kapaciteta, u potpunosti su popunjeni u periodu oko Nove godine, a uglavnom su gosti iz regiona, Srbija i BiH. Velika je zainteresovanost za Trebinje i ove godine te smo morali odbiti mnoge upite za smještaj kako individualne goste tako i grupne posjete- saopštili su nam iz Central Parka.

central park
Hotel “Cetral Park” Trebinje

Iz GU Trebinje nam nisu odgovorili na pitanje koliko će sredstava biti izdvojeno za organizovanje koncerata.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име