Naslovna Izdvajamo Nema otkazivanja koncerta Ane Bekute

Nema otkazivanja koncerta Ane Bekute

0

Trebinje je spremno za proslavu dočeka 2022. godine, a iz Gradske uprave nam je potvređeno da neće biti otkazivanja koncerta Ane Bekute, koja je zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića otkazala sve ostale nastupe

Osim centralne proslave (koncerta Ane Bekute i Tropiko benda) koji će privući najveći broj gostiju iz okruženja, u planu je obilježavanje Dječije nove godine 30. decembra, u 12 časova, uz učešće djece iz vrtića, muzičke škole, animatora, plesnog kluba Maris itd.

-Trenutno se radi i na konceptu Novogodišnjeg bazara (potencijalna lokacija je gradski park, staza od spomenika Dučiću ka Kulturnom centru Trebinje) koji je zamišljen kao višednevni događaj. Ova ideja je još u začetku, a razgovor o potenicijalnom organizovanju tek slijedi sa Turističkom organizacijom Trebinje- rekli su iz kabineta gradonačelnika Mirka Ćurića.

Nakon izuzetno uspješne ljetne , najjužniji grad Republike Srpske ima velika očekivanja i od zimske turističke sezone.

-Nadamo se dobrom odzivu i gostima iz regiona. Obzirom, da smo jedan od rijetkih gradova u RS koji organizuju doček na otvorenom nadamo se velikom broju posjetilaca upravo iz naše Republike. Na ruku nam ide i zatvaranje Crne Gore koja nam je ljetos bila oštra konkurencija- kazao je Žarko Vico iz Turističe organizacije Grada Trebinja.
zarko vico

Žarko Vico, TO Trebinje

U Trebinju je prema informacijama TO, već 80% kapaciteta za doček Nove godine je rezervisano i to su uglavnom gosti iz Crne Gore i Srbije, Republike Srspke i FBiH.

Primjer je i Hotel „Cental Park“ koji je poslednji apartman za novogodišnju noć rezervisao još prošlog mjeseca.

-Što se tiče smještajnih kapaciteta, u potpunosti su popunjeni u periodu oko Nove godine, a uglavnom su gosti iz regiona, Srbija i BiH. Velika je zainteresovanost za Trebinje i ove godine te smo morali odbiti mnoge upite za smještaj kako individualne goste tako i grupne posjete- saopštili su nam iz Central Parka.

central park
Hotel “Cetral Park” Trebinje

Iz GU Trebinje nam nisu odgovorili na pitanje koliko će sredstava biti izdvojeno za organizovanje koncerata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име