Naslovna Hercegovina Pomahnitali ubica po Foči danima pričao da će nekog ubiti, svi ignorisali...

Pomahnitali ubica po Foči danima pričao da će nekog ubiti, svi ignorisali njegove riječi

0

Kako Srpskainfo saznaje, Tešović je iz puške ispalio hitac, koji je nesretnog dječaka pogodio u glavu i usmrtio ga na licu mjesta.

Kako samo ranije objavili, Tešović je izašao na lokalni put u mjestu Zavait i pokušao da zaustavi automobil koji je tada naišao.

– Čovjek je sa sinom bio u autu i prepao se za njihovu bezbjednost i pokušao je pobjeći. Međutim, tada je Tešović ispalio hitac iz puške i dječaka pogodio u glavu, što je bilo kobno za njega – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Mještani Zvaita, ali i Foče ističu da je Tešović već duže vremena prijetio da će počiniti zločin.

Mjesecima je hodao po gradu i pričao kako će ubiti nekoga, svi su govorili: „Pusti budalu kraju“. Mislili su da nije ozbiljan i eto sad se ovo desi. Užas, da je neko na vrijeme reagovao, možda se ništa od ovog ne bi desilo – pričao jedan Fočak za Srpskainfo.

Dodaje da je i Tešovićev otac bio problematičan i često u sukobu sa ljudima, a da je na kraju osuđen zbog ubistva bliskog rođaka, zato što su se posvađali oko međe.

Fočaci ističu da ubijeni dječak potiče iz veoma dobre porodice i da je ova tragedja pogodila cijeli grad.

– Oni su se slučajno zatekli na tom putu, uopšte ne žive u blizini. To je jedna jako fina porodica, nikada nisu imali neke probleme – kaže naš sagovornik.

Dodaje, da se Borivoje ranije liječio na psihijatriji.

Podsjetimo, Tešović je juče u krvavom pohodu kod Foče ubio dječaka, a ubijen je u trenutku kada je pokušao baciti bombu na Žandarmeriju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име