Naslovna Hercegovina Gacko Potukli se ispred kafića u Gacku, pa napali policajca

Potukli se ispred kafića u Gacku, pa napali policajca

0
Izvor: Trebinje24

Na području Policijske uprave Trebinje, 21.03.2021. godine, evidentirana su dva krivična djela i tri narušavanja javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

Policijska stanica Gacko radi na dokumentovanju krivičnih djela „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u pokušaju“ i „Tjelesna povreda“. Naime, 20. marta 2021. godine, policijski službenici su postupili po prijavi da se u jednom ugostiteljskom objektu u Gacku narušava javni red i mir.

Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira lica inicijala B.Š. i Š.M. pokušali su da otmu službeno oružje od policijskog službenika u čemu su spriječeni. Ovaj čin Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je kvalifikovalo kao krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje u pokušaju“.

Takođe, ispred istog ugostiteljskog objekta došlo je do međusobne tuče između lica inicijala B.Š. i R.N., kojom prilikom je lice inicijala R.N. zadobilo teške tjelesne povrede. S obzirom, da je oko navedenih lica bilo još lica koja su pokušavala da ih spriječe u tuči okolnosti činjenja krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“ treba da budu utvrđene.

Lica koja su učestvovala u narušavanja javnog reda i mira su lišena slobode i alkotestiranjem je utvrđeno da je lice inicijala B.Š. u organizmu imalo 1,73 g/kg, dok je lice inicijala M.Š. odbilo da se podvrgne alkotestiranju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име