Naslovna Hercegovina Prevara u Bileći: Osumnjičeni predat tužilaštvu

Prevara u Bileći: Osumnjičeni predat tužilaštvu

0

Policijski službenici Policijske uprava Trebinje u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Trebinje preduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Prevara“.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća, 28.09.2021. godine, identifikovali su lice inicijala S.K. iz Zenice, FBiH, za koje postoji osnov sumnje da je sredinom mjeseca jula tekuće godine izvršilo krivično djelo „Prevara“ na štetu lica inicijala LJ.I. iz Bileće.

Policijskoj stanici Bileća, 29.07.2021. godine, prijavljeno je da je lice inicijala LJ.I. iz Bileće prevareno putem jedne online platforme za kupoprodaju, odnosno da je od nepoznatog lica naručilo bazen sa pokrivačem čija je vrijednost sa dostavom od 222 KM, te da je isto novac uplatilo žiralno na određeni broj bankarskog računa, dok traženi paket oštećenom licu nije dostavljen do danas.

Protiv lica inicijala S.K. će Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Prevara“.

Policijska uprava Trebinje upozorava građane da ne plaćaju unaprijed naručenu robu, te da štite svoje lične podatke, i da podatke o platnim karticama ne šalju nepoznatim licima putem onlajn platformi, te da u slučaju sumnje na prevaru kontaktiraju besplatni broj 122.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име