Naslovna Izdvajamo SDS Trebinje: Petrović se hvali rezultatima, a HET podiže kredit od...

SDS Trebinje: Petrović se hvali rezultatima, a HET podiže kredit od 10 miliona

0
Izvor: Trebinje 24

“SNSD i režimski portali su se silno uznemirili zbog posjete rukovodstva SDS Trebinju i tema o kojima se razgovaralo, a režimski botovi  su se razletjeli na sve strane stvarajući sliku nepogrešivosti vlasti koje ne daj Bože da neko smije kritikovati ili skrenuti pažnju na očigledne propuste koje građani plaćaju svojim životima”, navodi se u saopštenju SDS Trebinja.

U daljem tekstu reagovanja SDS se navodi da je “kruna svega reakcija generalnog direktora Elekroprivrede i genseka SNSD-a Luke Petrovića koji se na sve strane hvali uspješnom poslovnom godinom i dobiti, a propušta da nas informiše o kumulativnom gubitku EPRS koji ne mogu sakriti njihovi frizirani izvještaji i o stvarnom bilansu stanja, a ne o godišnjem poslovanju koji je uzgred rezultat dobre hidrološke situacije, a nikako njihovog domaćinskog  rada. I ako je stanje tako dobro i ima para na sve strane kako se hvali direktor Petrović, neka nam odgovori zbog čega onda HET podiže kredit od 10 miliona, a Termoelektrana Gacko grca u gubicima?

Što se tiče mjera i rezultata borbe protiv korone mislimo da je bolje da ova vlast ćuti i ne oglašava se po ovom pitanju, jer nesposоbnost nabavke vakcina ima razmjere  krivičnоg djelа, a najveća smrtnost u Evropi koju ima Republika Srpska je i najveća sramota ove vlasti i realna slika stanja i njihove (ne)sposobnosti.

Jedina svijetla tačka u ovom opštem sivilu  jeste Srbija i predsjednik Aleksandar Vučić koji  konkretnim potezima pokazuje kako se ponaša odgovorna vlast, ali to najmanje može da bude nešto sa čime bi se SNSD hvalio. Samo nam je sve više jasno u kojoj i kolikoj mjeri je nesposobnost aktuelne vlasti da bilo šta konkretno uradi i u stvarnom interesu građana.

I neka nam ne drže lekcije kako je opozicija odgovorna za ovakvo stanje, a da se pripreme za polaganje računa za svu nesreću koju su proizveli u svojoj katastrofalnoj dvodecenijskoj vladavini” – stoji na kraju saopštenja SDS Trebinja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име