Naslovna Republika Srpska Stevandić poručio SNSD-u: Neko će u zatvor!

Stevandić poručio SNSD-u: Neko će u zatvor!

0
Nenad Stevandić poručio SNSD-u Neko će u zatvor
Foto: Nenad Stevandić

Lider US Nenad Stevandić poručio je načelniku opštine Bratunac Nedeljku Mlađenoviću iz SNSD-a, koji je ponovo kandidat za istu funkciju: ”Neko će morati u zatvor!’

Poslednjih nekoliko dana u Bratuncu bjesni pravi rat između SNSD i US koja podržava nezavisnog kandidata opozicije Srđana Rankića. Prvo je Mlađenović optužio direktora ”Pošta RS’ i šefa bratunačke US Miladina Radovića da mu je ”napao na kuću i porodicu”, te ga prijavio MUP-u RS. Po Mlađenovićevoj prijavi, policija je saslušala Radovića, ali ga i testirala na prisustvo alkohola i narkotika. Radović je uzvratio kontra prijavom za lažno prijavljivanje i upozorio je da ga je policija saslušavala bez zakonskog osnova i na osnovu telefonskog poziva načelnika.

U čitavu priču uključio se i Nenad Stevandić lično koji je ”Glasu Srpske” rekao:

“Nažalost, počele su podmetanja kao što je bilo u Bratuncu i sigurno je da će Ujedinjena Srpska odgovoriti svom snagom. Nedopustivo je da načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović lažno prijavi člana naše partije, nakon što je Ujedinjena Srpska podržala njegovog protivkandidata na izborima. Ovo je kršenje zakona zbog čega će neko morati u zatvor”, istakao je Stevandić.

ISTOK

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име