Naslovna Hercegovina Trebinje Trebinjac je prijavljen zbog nasilja u obitelji a zatim ugrizao policajca

Trebinjac je prijavljen zbog nasilja u obitelji a zatim ugrizao policajca

1

Policijska postaja Trebinje je 3. maja 2023. godine evidentirala dva kaznena djela: „Sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje“ i „Nasilje u obitelji ili obiteljskoj zajednici“.  

Policijska postaja Trebinje oko 15:30 sati zaprimila je dojavu da osoba inicijala MK u obiteljskoj kući fizički napada, vrijeđa i prijeti po život i tijelo članovima svoje obitelji, zbog čega se sumnja da je počinio kazneno djelo nasilja u obitelji ili obiteljskoj zajednici iz članka 190. Krivičnog zakona Republike Srpske.

Po zaprimljenoj dojavi policijski službenici izašli su na mjesto događaja i lišili slobode počinitelja.  

Prilikom dovođenja osobe inicijala MK u službene prostorije ista je ugrizla policijskog službenika nanijevši mu tjelesnu ozljedu zbog čega se sumnja da je počinio kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene radnje. iz člana 306. Krivičnog zakona Republike Srpske.  

Također, prilikom pretrage kod počinitelja je pronađeno 11 gr. zeljastu biljnu materiju, koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, za kojom mu je izdata naredba za pretres temeljem Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.  

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име