Naslovna Hercegovina Trebinjski DNS ostaje sa SNSD-om: Vjerujemo u zajedničkog kandidata i koaliciju

Trebinjski DNS ostaje sa SNSD-om: Vjerujemo u zajedničkog kandidata i koaliciju

0
DNS trebinje Jovica vlatković finansijski direktor EPRS
Foto: Jovica Vlatković (Direkt)

DNS u Trebinju ostaje u koaliciji sa SNSD-om i podržaće kandidata ove stranke Mirka Ćurića na predstojećim lokalnim izborima, izjavio je večeras predsjednik Opštinskog odbora (OO) ove stranke Jovica Vlatković, gostujući na Herceg televiziji. 

„Mi vjerujemo u zajedničkog kandidata, vjerujemo u ovu koaliciju, mislimo i znamo da možemo da unaprijedimo život ljudi i život građana Trebinja u svakom pogledu“, rekao je Vlatković.

Odluka da GO u Trebinju ostane u koaliciji, nakon što je predsjednik stranke Nenad Nešić saopštio da ova stranka izlazi iz koalicije sa SNSD-om, tvrdi Vlatković, donijeta je jednoglasno.

„Što se tiče naše koalicije u Trebinju i odnosa sa političkim partnerima, mi smo tu koaliciju potpisali prije dva mjeseca i kada vi nešto potpišete mi bismo pogrešnu poruku poslali ljudima Trebinja, i jednim i drugima, kada bismo to promijenili. Moj potpis i odluka Gradskog odbora je nešto što se ne može mijenjati tako lako“, naveo je on.

Na pitanje o odnosu sa centralom stranke, kazao je da sve funkcioniše demokratski.

„Nikakvih problema nema. To što se gore dešavalo je jedno, grad je drugo… Mi kad smo stvarali novi DNS odlučili smo da demokratiju podignemo na viši nivo“, naglasio je.

„Direkt“ je ranije objavio da su istu odluku donijeli gatački i ljubinjski odbori DNS-a, dok se DNS u Nevesinju još nije oglašavao. Odbor u Bileći, kako su kazali za „Direkt“, ostaje pri ranijem stavu da zvanično neće podržati ni kandidata SNSD-a, ali neće stati ni uz kandidata opozicije, te da će mogućnost da odluče o tome ostaviti na volju svakom članu opštinskog odbora.

Izvor: Direkt

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име