Naslovna Hercegovina U Trebinju danas sjednica Skupštine grada

U Trebinju danas sjednica Skupštine grada

0

Izvještaj o izvršenju budžeta Grada Trebinja i korištenju budžetske rezerve od 1. januara do 31. decembra prošle godine te izvještaj o stanju duga i izdatim garancijama Grada Trebinja na dan 31. decembar 2021. godine naći će se pred odbornicima na današnjem, 12. zasjedanju gradskog parlamenta.

Među 29 tačaka dnevnog reda su i prijedlozi zaključaka o davanju saglasnosti gradonačelniku Mirku Ćuriću da zaključi sporazum sa JP „Putevi RS“ za nastavak izgradnje zapadne obilaznice i izgradnju obilaznice Aleksina Međa – Petrina – Podgljivlje, pojedinačni izvještaji radu i rezultatima finansijskog poslovanja javnih ustanova i preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje u 2021. godini, informacije o poslovanju privrede grada u prošloj godini, realizaciji Strategije razvoja turizma Grada Trebinja 2020-2030. godine te provedenim aktivnostima iz Strategije razvoja socijalne zaštite 2018-2023. godine.

Razmatraće se i izvještaj o realizaciji utroška novčanih sredstava prikupljenih na osnovu prihoda od posebnih vodnih naknada, realizacija Programa zajedničke komunalne potrošnje i Programa održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva i gradskih ulica u prošloj godini, kao i ostvareni programi u okviru manifestacije „Trebinjsko kulturno ljeto“.

Sjednica će početi odborničkim pitanjima, a posljednja tačka je izbor i imenovanje.

Skupštinsko zasjedanje počinje u 10 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име