Naslovna Hercegovina Bileća Vapaj ugostitelja iz Bileće

Vapaj ugostitelja iz Bileće

0

Dok se u okolnim gradovima uveliko otvara ljetna turistička sezona, a muzika traje i do 1, 2 h iza ponoći u ugostiteljskim objektima , na koncertima, pozornicama i raznim drugim okupljanjima, u našem gradu posle 23:00h kao da je vrijeme stalo…

lako je propisano radno vrijeme do 01h iza ponoci do kad bi trebalo da je dozvoljena i muzika kao u gradovima u okruženju, to kod nas to nije slučaj.

Prilično nepopularan i nerezonski potez nadležnih i to u vremenu kada sve više mladih napušta naš grad, a Bileća lagano postaje grad staraca i penzionera i onih koji su tu jer im je to jedina opcija.

Molimo nadležne da se zapitaju zašto i pored ovako loše situacije u gradu dodatno tjeramo našu omladinu iz njega, i apelujemo da nam dozvole da normalno radimo, u glas kažu ugostitelji iz Bileće.

Inače, tužno je što naš grad postaje umrtvljen, bez osmjeha, žamora, mladosti…pa se u određenim dijelovima dana ulicama ne može sresti mlada osoba, a ovo ograničenje muzike zasigurno ne ide u prilog poboljšanju te situacije.

Ono što još više postaje paradoks je to da će ove ljetnje sezone Bileća imati izbor lokala, bašta, kafića, kao nikada pre, ali ako se nastavi odlazak mladih (hiljadu razloga za otići, a malo za ostati) neće imati ko da sjedi u njima.

P.S. ODLAZAK MLADIH IZ BILEĆE NIJE UZROKOVAN RADNIM VREMENOM LOKALA, VEĆ VIŠESTRUKIM PROBLEMIMA I RAZLOZIMA, ALI BAR ONI KOJI OSTAJU NE MORAJU DA U TOM SEGMENTU BUDU USKRAĆENI.

(Bileća Vijesti Online) Foto ilustracija

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име