Naslovna Hercegovina Vlada RS razriješila više direktora i funkcionera. Lambeta novi direktor bolnice Trebinje

Vlada RS razriješila više direktora i funkcionera. Lambeta novi direktor bolnice Trebinje

0
Izvor:

Vlada Republike Srpske na današnjoj sjednici razriješila je dužnosti tri direktora ustanova u Srpskoj, te postavila vršioce dužnosti na tim funkcijama.

Za v.d. direktora Inspektorata Republike Srpske, umjesto Dragutina Škrebića, koji je nedavno podnio ostavku, imenovan je Milovan Krčo, na period od 90 dana

Kako je potvrđeno „Nezavisnim“, Vlada Srpske je smijenila v.d. direktora Opšte bolnice Trebinje Ljubicu Miljanović, a za v.d. direktora imenovala Nedeljka Landetu, na period od 60 dana.

Olivera Brdar Mirković razriješena je dužnosti v.d. direktora Osnovne škole „Jovan Cvijić“ u Brezičanima, a na njeno mjesto na period od 90 dana imenovana je Branka Šalabalija.

Olivera Brdar Marković imenovana je za v.d. direktora Ugostiteljsko-turističke škole u Prijedoru, umjesto Valetine Sovilj, a koja je razriješena sa te dužnosti.

Dužnosti su razriješeni i Siniša Mandić i Zoran Obrenović, članovi privremenog Nadzornog odbora „Elektroprivrede Republike Srpske“, a umjesto njih imenovani su Milimir Guzina i Branislav Novaković, na period od dva mjeseca.

Nezavisne