Naslovna Izdvajamo Aćimović: Skandalozne optužbe radnika trebinjskog JKP „Parking servisa“ Miljana Vasiljevića

Aćimović: Skandalozne optužbe radnika trebinjskog JKP „Parking servisa“ Miljana Vasiljevića

3
Izvor: Trebinje 24

„Javna izjava zaposlenog JKP „Parking servis“ Miljana Vasiljevića u kojoj je iznio otvorene optužbe za mobing, zloupotrebe i diskriminaciju koju provode lokalni funkcioneri SNSD-a su skandalozne i ne mogu ostati bez odgovora“, smatra povjerenik SDS Trebinja Gordana Aćimović.

Naime, radnik „Parking servisa“ Trebinje Miljan Vasiljević je u izjavi BN televiziji rekao da su zaposleni u ovom preduzeću izloženi stalnom mobingu i pritiscima tako da ne mogu normalno da rade svoj posao. „Dok sirotinja plaća parking“, kaže Vasiljević postoje privilegovani u gradu koji koriste uticaj i izbjegavaju plaćanje i parkinga i kazni.

U tom smislu on je direktno prozvao gradonačelnika Mirka Ćurića i Luku Petrovića, direktora EPRS da nakon urgencija oslobađaju kazni jedan broj privilegovanih građana.

„To je poniženje za zaposlene“, rekao je Vasiljević, ističući da ne želi da ćuti o tom problemu.

Gordana Aćimović je takođe rekla da je SNSD  cijelo Trebinje pretvorio u parking prostor: “Posljednja odluka lokalne vlasti u Trebinju da se parking prostor Sjevernog logora naplaćuje za parkiranje automobila izazvala je dosta negativnih reakcija.“

Ona je rekla da je ova “odluka da se Sjeverni logor proglasi drugom parking-zonom posebno iziritirala lokalno stanovništvo koje se s pravom pita da li više ima igdje u gradu slobodnog prostora za parkiranje koje se ne naplaćuje. A posebno smatramo da bi vlast konačno trebala imati više sluha za cijene parking usluga i standard građana koji je zahvaljujući „blagodetima“ ove vlasti sve lošiji.”

„Takođe, kakvu poruku mi šaljemo turistima za koje se hvalimo da ih je sve više u gradu Trebinju, kada su ljudi u stalnom strahu da im „Parking servis“ ne blokira automobil, jer su posebno „stranci“ na meti drakonskih kazni i žrtve očigledne diskriminatorske politike lokalnih moćnika”, smatra Aćimović.

“I, konačno, da li je vrijeme da se preispita politika cijena za usluge parkiranja koje su u Trebinju najveće u regionu, pa i dvostruko veće u odnosu na mnogo veće gradove”, rekla je Aćimović i konstatovala da su “sve su ovo pitanja za lokalni parlament i jednu otvorenu i konstruktivnu raspravu, posebno imajući u vidu teške optužbe za zloupotrebe koju su javno iznesene.”

3 KOMENTARA

  1. Tipična SDS demagogija zbog koje ovi i jesu vlast. Pa obećajte da ukidate naplatu parkinga ako pobijedite i eto glasova ili će prije biti da vi ne bi ništa mijenjali osim da vi naplaćujete umjesto SNSD

  2. Tko je ova dotična?Molim vas,pa jel ova stranka pala na ovu ženu?Molim vas,dajte se malo uozbiljiti i kontrolirati.Smiješno zaboga.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име