Naslovna Region CG: Uhapšeno osam policajaca zbog zloupotrebe

CG: Uhapšeno osam policajaca zbog zloupotrebe

1
Izvor:

 Osam policajaca i troje građana uhapšeno je zbog primanja i davanja mita, kao i zbog zloupotrebe službenog položaja i krijumčarenja ljudi, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Crne Gore.

Hapšenja su uslijedila nakon što je Odjeljenje za unutrašnju kontrolu policije, po nalogu Višeg državnog tužilaštva Podgorica, preduzelo niz mjera i aktivnosti, koje su sprovođene nekoliko mjeseci.

Ova lica su uhapšena zbog nezakonitog postupanja u vršenju policijskih poslova i primjeni policijskih ovlašćenja.

Slobode su lišena lica čiji su inicijali G.Z, S.M, M.LJ. i O.M. iz Centra bezbjednosti Nikšić, T.L. i B.V. iz Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi, P.I. iz Odjeljenja bezbjednosti Kotor, policijski službenik – pripravnik D.N. iz Centra bezbjednosti Budva, kao i građani Đ.N, M.Z. iz Nikšića i B.V. iz Herceg Novog.

Višem državnom tužilaštvu Podgorica policija je podnijela izvještaj – krivičnu prijavu protiv 10 policijskih službenika, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krivičnih djela primanje mita, zloupotreba službenog položaja i nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.

Prijave su podnesene i protiv tri crnogorska i dva strana državljanina zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična djela davanje mita i podstrekavanje na izvršenje krivičnog djela primanje mita.

(Srna)

1 KOMENTAR

  1. The wig is so beautiful. The hair quality and gloss are the same as real. The brown I chose matches my hair very well. I have shoulder-length hair and the high braid is too short. Plus short hair is very natural and foreign, so I love it! I didn’t disappoint when I bought a wig for the first time. Although I don’t tie my hair very often, but I liked this wig too much, so I left it. The attitude of the store is also very good.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име