Naslovna Hercegovina Gacko Dok drugi “nalete” u Gacko, Jelena Trivić mu se rado vraća

Dok drugi “nalete” u Gacko, Jelena Trivić mu se rado vraća

0

Već drugi put u posljednjih 15 dana Jelena Trivić je u Gacku. Danas je prisustvovala proslavi SDS u selu Nadanići.Ovo je njen već peti dolazak u Gacko u poslednjih pola godine, a ono što je zanimljivo je da u razgovoru sa stanovnicima ovog mjesta priča o svim životnim problemima, a da pri tome ne spominje nova radna mjesta u RiTE Gacko posle pobjede, što je praksa većine političara.

Ona za naš portal kaže da je upućena u sve probleme u ovoj “fabrici struje”, ali da to neće koristiti u kampanji, već da će se sa njima uhvatiti u koštac kad za to dođe vrijeme. Ona ističe da je narod u Hercegovini, pogotovo u Gacku dobro upućen u sva politička kretanja, ali da se dovoljno ne bore da riješe svoje probleme.

Navela je da je u nedavnom razgovoru sa mještanima sela Brljevo bila iznenađena kako su ljudi obaviješteni, upućeni i dobri domaćini, ali da i dalje imaju problem vodosnabdijevanja.

A ako razgovarate sa stanovnicima ovog mjesta o dolascima Jelene Trivić, velika većina će vam reći da su oduševljeni njenom skromnošću i spontanošću, te da su iznenađeni kako su svakim njenim dolaskom njena energija i entuzijazam sve veći.

Izvor: Kroz Staru Hercegovinu

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име