Naslovna Hercegovina Trebinje Mastilović: „Ne možete ponižavati i proglašavati za nepoželjne one koji su krvarili...

Mastilović: „Ne možete ponižavati i proglašavati za nepoželjne one koji su krvarili za naše Trebinje, gospodine Gradonačelniče“

0
Izvor: Hercegovac

Ilija Mastilović, odbornik SDS-a u Skupštini Grada Trebinja osudio je neprimjereno ponašanje gradonačelnika Trebinja i njegovu izjavu da je prusustvo predstavnika GBO Trebinje nepoželjno u prostorijama Gradske uprave.

„Nedopustivo je da gradonačelnik Trebinja čelne ljude Gradske boračke organizacije Trebinja, koji su bili u delegaciji sa predsjednikom BORS-a generalom Milomirom Savčićem proglasi nepoželjnim na sastanku u gradskoj upravi. Da proglasi nepoženje one koji su stvarali Republiku Srpsku, one koji su oružjem odbranili i Trebinje i ovu zgradu u kojoj se nalazi g-din Gradonačelenik.

Očigledno da su se oni u svojoj drskosti i bezobrazluku pogubili, prešli su granicu posle koje nema povratka i to će im se u političkom smislu odbiti od glavu.

„Ne možete proglašavati za nepoželjne one koji su krvarili za naše Trebinje, gospodine Gradonačelniče.“ – poručio je Mastilović.

Odbornik SDS-a u gradskoj skupštini Ilija Mastilović dodao je i da je neviđena sramota i poniženje boraca davanje jednokratne novčane pomoći od 100 KM od strane Vlade Republike Srpske, a još sramniji su uslovi pod kojima mogu da ostvare svoja prava.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име