Naslovna Izdvajamo Nebojša Vukanović na slobodi: Naučiću ih redu. Bogom im se kunem

Nebojša Vukanović na slobodi: Naučiću ih redu. Bogom im se kunem

0
Izvor: Trebinje 24

Narodni poslanik Nebojša Vukanović pušten je na slobodu nakon što je jutros priveden jer je napravio prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske.

„Ja sam jutros radio najsvetiju ljudsku dužnost zato što sam stao najvećoj mafiji za vrat koju predvode predsjednici osnovnog i Okružnog suda u Trebinju. Ti kriminalci su odgovorni za raspadanje ovog grada. Oni su u službi mafije koji misle da će mene motniranim procesima uništiti“, rekao je Vukanović nakon što je izašao iz Policijske stanice u trebinju.

Kaže da je sve pravosudne instance prošao i pet godina sve pokušao.

„Ali oni su odlučili da me unište. Kadijama ću stati za vrat, kad tad. Išao sam legitimnim sredstvima, ali ne ide. Naučiću ih redu. Bogom im se kunem da će zažaliti što su obukli togu. Ne prijetim im fizičkim, pravda neka bude osveta. Neka polože račune, zašto ćute“, rekao je Vukanović.

On je rekao i da su policajci bili jako korektni, te da im je žao što se ovo događa, ali su morali postupati po prijavi.

Podsjećamo, Vukanović od jutros priveden od strane pripadnika MUP-a RS jer je, kako je saopšteno iz policije, dva puta prijavljen zbog narušavanja javnog reda i mira, odsnonso snimanja i uznemiravanja predsjednika Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име