Naslovna Izdvajamo Nije do rakije i tableta – gradonačelnik trokirao jer je bio premodulisan?

Nije do rakije i tableta – gradonačelnik trokirao jer je bio premodulisan?

0

Gradonačelnik Ćurić nije bio pijan, drogiran niti pod sedativima već premodulisan! Tako bi se moglo zaključiti iz nemuštih pokušaja pravdanja i pisanja režimskih medija i ulizica, koji nastoje da nađu neko opravdanje za veliki skandal, zaplitanje jezika, očigledno iskazano neobrazovanje gradonačelnika koji, sada je svima jasno, nije dostojan funkcije.

Veliki skandal sa otvaranja Zatvorenog olimpijakog bazena u Trebinju, trokiranje, brojni lapsusi, nepovezano i čudno ponašanje i čitanje teksta gradonačelnika Ćurića zasjenilo je ceremoniju i događaj i postalo pravo hit na internetu i društvenim mrežama, ali uprkos tome danima vlada muk i niko iz Kabineta nije pojasnio javnosti i građanima šta se dogodilo gradonačelniku pa se, u najmanju ruku, ponašao čudno kao da je bio pijan.

Zato su se režimski mediji, lokalni portali i ulizice, predvođeni Herceg televizijom, upregnuli i potrudili da pokušaju naći neko „pojašnjenje“ za skandal, te su za to angažovali i lokalnog muzičara i vlasnika opreme za razlas Miša Brborića da smiješno izjavom o problemu sa razglasom, zvučnicima i „premodulisanim“ Tomo km i opremom pokuša dati alibi Ćuriću.

Čime je dr Ćurić bio premodulisan za sada ostaje misterija, ali ovaj skandal je samo jedan u nizu velikih gafova i afera, od nezakonitog trošenja i prebacivanja budžetskih sredstava, služenja i slijepog slušanja kuma Luke,  prazne prodavnice za penzionere, namještanja tendera, nezakonite  prodaje i pretvaranje poljoprivrednog u građevinsko zemljište, zbog koga je izgubio i ono malo ugleda u narodu. Iako većina ćuti, svi su razočarani kad vide koliko neobrazovani poslušnik nije dostojan da bude na čelu grada, a vjerujem da će se to i potvrditi i glasanjem Trebinjaca na Opštim izborima u oktobru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име