Naslovna Hercegovina Nevesinje Oduzet motocik marke „Yamasaki“

Oduzet motocik marke „Yamasaki“

0

Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje, 03.07.2021. godine, od lica Z.L. iz Nevesinja koje je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, privremeno su oduzeli motocikl marke „Yamasaki YM 150-B“.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Nevesinje, 03.07.2021. godine, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju izvršili su kontrolu motocikla marke „Yamasaki YM 150-B“, kojim je upravljalo lice inicijala Z.L. iz Nevesinja.

Kontrolom je utvrđeno da lice Z.L. upravlja motociklom prije sticanja prava na upravljanje. Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 8.520 KM.

Motocikl je privremeno oduzet, a protiv lica Z.L. je podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu.
Policijska uprava Trebinje podsjeća sve građane da je u toku preventivna kampanja „Vozi oprezno, putuj bezbjedno“ i apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име