Naslovna Herceg Sport Plivači KVS Leotar uspješno nastupili u Mostaru

Plivači KVS Leotar uspješno nastupili u Mostaru

0
Izvor: Hercegovina Promo

U organizaciji Kluba vodenih sportova „Orka“ Mostar, na gradskom bazenu „Mostar“, u subotu 10.07.2021, održan je međunarodni plivački miting „Orka – arena cup 2021“. Na ovoj manifestaciji plivanja okupilo se 367 plivača iz 21. kluba sa prostora Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Klub vodenih sportova „Leotra“ u gradu na Neretvi su predstavljali Vasilije Ćurić (2010), Risto Popovac (2008), Igor Kundačina (2008), Ognjen Ćurić (2007), Helena Lakić (2005), Jovan Vukoje (2005), Filip Piljević (2005) i Vuk Danojlić (2003).
Plivači Kluba vodenih sportova „Leotar“ sa osvojenih pet medalja, od čega tri srebrene i dvije bronzane, i nizom najboljih personalnih rezultata, na mostarskom bazenu nastavili su sa nizom uspjeha u ljetnjoj takmičarskoj sezoni.
Na gradskom bazenu „Mostar“ Helena Lakić okitila se sa tri srebrene medalje u disciplinama 50m delfini, 50m leđno i 100m leđno. Filip Piljević na mostarskom plivalištu osvojio je dvije bronzane medalje u disciplinama 50m prsno i 100m prsno. Pored osvajača medalja, treba istaći i rezultate ostalih plivača KVS „Leotar“ koji iako nisu osvojili odličja uglavnom su ostvarili najbolje personalne rezultate u svojim disciplinama.

Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima u Mostaru , kako sa osvojenim medaljama tako i sa isplivanim rezultatima. Pored osvojenih medalja nama je veoma važno da naši plivači iz takmičenja u takmičenje popravljaju svoje lične rekorde. U Mostaru smo imali i mlade plivače koji su prvi put učestvovali na jednom međunarodnom mitingu kao što su Vasilije Ćurić i Risto Popovac. U narednom periodu očekuju nas nova takmičenja gde se nadamo nastavku uspješnog niza rezultata – ističe Veljko Piljević trener u KVS „Leotar“.
Kluba vodenih sportova „Leotar“ do kraja ljetnje sezone nastavlja sa treninzima, školom plivanja i obukom neplivača na Olimpijskom bazenu „Banje“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име