Naslovna Izdvajamo Pogledajte kako izgledaju boce s medicinskim kiseonikom u bolnicama Srbije (FOTO)

Pogledajte kako izgledaju boce s medicinskim kiseonikom u bolnicama Srbije (FOTO)

0
Izvor: BN

U bijelim bocama koje se obilježene i imaju potrebnu prateću dokumentaciju nalazi se 100% kiseonik, koji se upotrebljava za liječenje bolesnika. Tako je to u Srbiji, u što se uvjerio i naš reporter u jednoj od zdravstvenih ustanova u Beogradu.

Ovih dana vlast u Republici Srpskoj, nakon afere kiseonik, ubjeđuje građane kako je industrijski kiseonik, koji se koristio u zdravstvenim ustanovama širom Republike Srpske lijek i da nema neželjene efekte po zdravlje pacijenata.

Međutim, demantuje ih informacija iz Srbije u čijim bolnicama se kao lijek koristi stopostotni medicinski kiseonik, što se može vidjeti na fotografijama koje danas zabilježio naš kolega boraveći na jednoj klinici u Beogradu.

U bijelim bocama koje se obilježene i imaju potrebnu prateću dokumentaciju nalazi se 100% kiseonik, koji se upotrebljava za liječenje bolesnika.

Svaka boca je obilježena da se zna da li je prazna ili puna.

Uz bocu je priložena i deklaracija u kojoj se vidi ko je snabdjevač i da se radi o 100% kiseoniku, kao i upustvo za upotrebu lijeka.

Ovo samo potvrđuje da industrijski kiseonik ne može biti u bolnicama kako nas ovih ubjeđuju nazovi stručnjaci u bijelim mantilima i njihovi politički mentori u Republici Srpskoj s tvrdnjama da se radi o lijeku sa devedeset i nekim procentom i da nema potrebe da to bude 100 postotni kiseonik kako kaže struka i zakon.

Ovo je dovoljan dokaz da mnogi u zdravstvenom sistemu i lancu rukovođenja snose odgovornost zbog toga što su godinama unazad pacijentima davali pogrešan lijek.

Da li ste ovakve boce i ovakav kiseonik sa deklaracijom na kojoj piše „medicinski kiseonik 100%“ vidjeli kod nas?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име