Naslovna Hercegovina Gacko Policija u Gacku pronašla automobil ukraden u Crnoj Gori

Policija u Gacku pronašla automobil ukraden u Crnoj Gori

0

Pripadnici Policijske stanice Gacko pronašli su u ovom gradu u Ulici Stojana Кovačevića automobil koji je ukraden u Crnoj Gori. Riječ je o automobilu citroen C3 , u kojem su se u trenutku kontrole nalazile dvije osobe – H.L. iz Alžira i T.L. iz Maroka.

Na putničkom automobilu su vidljiva oštećenja na prednjim i zadnjim suvozačevim vratima, a navedene osobe kod sebe nisu imale identifikaciona dokumenta, niti dokumenta o vozilu.

-Na osnovu registraskih oznaka, a preko Zajedničkog centra za policijsku saradnju Trebinje policijski službenici su dobili podatke da je zaustavljeni putnički automobil ukraden u Republici Crnoj Gori. Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naredio je da se lica  H.L. i T.L. liše slobode, a putnički auotmobil da se privremeno oduzme i deponuje na parking prostoru Policijske stanice Gacko. Rad na dokumentovanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzmanje tuđe stvari“ nastavljaju policijski službenici Policijske uprave Trebinje – saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име