Naslovna Republika Srpska Porodici Novaka Đokovića na poklon parcela na Јahorini

Porodici Novaka Đokovića na poklon parcela na Јahorini

0
Izvor: Srna
Načelnik opštine Pale Boško Јugović i otac proslavljenog srpskog tenisera Srđan Đoković potpisali su danas u Istočnom Sarajevu notarski ugovor i time završili proceduru u vezi sa prenosom vlasništva nad zemljištem koje je ova lokalna zajednica poklonila porodici najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića.

Јugović je na svom Instagram profilu podsjetio da je na njegov prijedlog Skupština opštine Pale donijela odluku o prenosu vlasništva nad zemljšitem porodici Đoković.

– Zahvalni smo porodici Đoković što je prihvatanjem našeg poklona i izraženom željom da na darovanoj parceli na Јahorini izgradi svoj objekat već učinila značajan potez u tom smjeru. Opština Pale im želi da se osjećaju ugodno uvijek kada dođu u predivni ambijent olimpijske planine i ove sredine uopšte – navodi Јugović.

On je istakao da je kao načelnik opštine ponosan što je svojim potpisom na pomenuti ugovor ispunio svoje obećanje, ali i želju lokalne zajednice da ovim darom iskažu poštovanje prema Novaku Đokoviću, njegovim rezultatima, ali i svemu što čini za narod van sportskih terena.

– Novak Đoković je veliki humanista i čovjek koji na najbolji način širom svijeta afirmiše podneblje iz kojeg potiče i sve one vrijednosti koje krase naš srpski narod – poručio je Јugović.

On kaže da je ova lokalna zajednica počastvovana što su članovi porodice Đoković, ovim činom, na neki način postali i njihovi sugrađani, te da vjeruje da će oni češće boraviti na Јahorini i Palama, što će značajno doprinijeti promociji ovoga kraja i turizma na području Sarajevsko-romanijske regije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име