Naslovna Izdvajamo SNSD učlanjuje u stranku mlade mimo njihove volje!

SNSD učlanjuje u stranku mlade mimo njihove volje!

0

– Sve funkcioniše na principu da iz SNSD-a pozovu mlade koji su na spisku da su dobili novčanu pomoć od 100 КM i obavijeste ih da dođu u SNSD da preuzmu člansku kartu ove stranke, kaže Boris Šukalo.

Podsjetimo, isto tako je radio i GO SNSD Trebinje još davne 2010. godine, kada su u Trebinju organizovali „besplatan prevoz“ na koncert Svetlane Cece Ražnatović, koja je pjevala na Trgu Krajne u Banjaluci. Svi građani koji su išli na „besplatan koncert“ su u roku 15 dana pozvani da preuzmu svoje članske karte u prostorijama SNSD-a, iako se nisu izjašnjavali da li to oni žele ili ne.

Boris Šukalo, funkcioner Gradskog odbora SDS-a Banjaluka i član Glavnog odbora SDS-a, tvrdi da je banjalučki gradski odbor SNSD ovih dana povukao još jedan od skandaloznih poteza koji odslikava svu bahatost, drskost i bezobzirnost ove stranke.

Naime, po riječima Šukala, a prema pouzdanim informacijama koje dobija sa terena, mladiće i djevojke koji su se prijavili za novčanu pomoć Vlade RS od 100 КM mimo njihove volje učlanjuju u SNSD.

„Sve funkcioniše na principu da iz SNSD pozovu mlade koji su na spisku da su dobili novčanu pomoć od 100 КM i obavijeste ih da dođu u SNSD da preuzmu člansku kartu ove stranke.  I uzaludna su objašnjenja mladića i djevojaka da nisu članovi nijedne stranke, niti da su predali bilo kakav zahtjev za učlanjenje u SNSD. Jednostavno od telefonskih pozivača iz SNSD dobiju odgovor: Dobili ste 100 КM i to je dovoljno“, navodi Šukalo.

Po njegovim riječima očigledno je da je ovakvim postupcima prekršeno niz akata i zakonskih propisa o zaštiti ličnih podataka građana.

„Ovim putem pozivam nadležne institucije da hitno reaguju i rasvijetle ovaj skandalozni slučaj“, poručuje Šukalo.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име