Naslovna Hercegovina Trebinje Trebinjac u Starom gradu uhvaćen u prodaji marihuane

Trebinjac u Starom gradu uhvaćen u prodaji marihuane

0
Izvor: Trebinje 24 Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 09.08.2021. godine, u 21:45 časova, u ul. Stari Grad u Trebinju, uočili lice inicijala M.K. kako predaje jedno pakovanje nepoznatog sadržaja maloljetnom licu.

Izvršenim pregledom i pretresom maloljetnog lica pronađena je jedna manja najlonska kesica sa sadržajem zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, ukupne težine 1,1 gram .

O svemu navedenom obavješten dežurni tužilac Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Policijskoj stanici Trebinje, 10. 08. 2021. godine, oko 04:30 časova prijavljeno je da je izbio požar na parkiranom autobusu marke „Volvo“, u ul. Draga Perovića, u gradu Trebinju. O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da policijski službenici izvrše uviđaj na licu mjesta, kao i da preduzmu sve druge mjere i radnje u cilju dokumentovanja događaja. Radnjom uviđaja izuzeti su tragovi i materijali radi daljeg vještačenja, u cilju utvrđivanja nastanka požara. Rad po navedenom je u toku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име