Naslovna Hercegovina U Bileći oduzet putnički automobil zbog duga od 14.693,20KM

U Bileći oduzet putnički automobil zbog duga od 14.693,20KM

3
Izvor: Trebinje24

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su 24. februara 2021. godine, u mjestu Nikšićka raskrsnica, opština Bileća, kontrolisali lice inicijala M.B. koje je u upravljalo putničkim automobilom marke „Opel“, tip „Vectra“.

Kontrolom je utvrđeno da navedeno lice upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje, da se na automobilu nalaze nepripadajuće registarske tablice, izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da se kod lica inicjala M.B. nalazi 1,93 g/kg alkohola u organizmu.

Zbog prekršaja uočenih u kontroli protiv lica je podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Trebinju, dok je zbog ranije počinjenih prekršaja i duga koji je utvrđen u Registru novčanih kazni u iznosu od 14.693,20KM licu oduzet putnički automobil.

3 KOMENTARA

  1. Ima još neregistrovanih vozila koje se voze po Bileći a niko ih ne smije zaustaviti. Pregledajte ulice majke Jevrosime i Moma Kapora i biće kazni da se budžet popuni

  2. Od kada postoji zakon za oduzimanje vozila zbog duga?U tekstu je navedeno više prekršaja koji mogu imati sankciju zbog koje se može vozilo deponovati kao dokaz počinjenog prekršaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име