Naslovna Izdvajamo U ponedeljak ćemo reći „NE“ Dodiku, ima prečih stvari

U ponedeljak ćemo reći „NE“ Dodiku, ima prečih stvari

0

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović smatra da je sutrašnja posebna sjednica NS Republike Srpske još jedna Dodikova predstava za javnost.

„Smatram da je to više igra i predstava ,da neće donijeti ništa novo. Po meni,trebao je gospodin Dodik da ostane na sjednici Predsjedništva,da izabere one tačke koje su suprotne opštim interesima ili interesima Republike Srpske. Ono što je od interesa,treba da podrži.To je,u suštini I stav Narodne  skupštine i onih naših stavova političkih partija“, kazao je Šarović i dodao da će SDS u tom smislu da bude potpuno jasan.

„U ludim i lošim stvarima nećemo ga  slijediti, u dobrim mi ćemo reći da, to je bilo dobro”, kazao je Šarović u izjavi BN televiziji.

„U ponedjeljak mi ćemo da kažemo “ne“. Ima mnogo prečih stvari koje si trebao da predložiš i da glasaš za njih. Nemoj da kukaš na Alkalaja (Svena) i Turkovićku (Bisera). Uostalom,ti si ih predložio, oni su tvoj izbor, zašto si glasao za njih, što nisi potegao neki vitalni interes po tom pitanju,da o tome raspravimo, pa da te
podržimo. Podržaćemo te za sve ono što je u interesu Republike Srpske”, kazao je Šarović.

Naveo je da je to njegov pristup tom događaju.

„Mi ćemo biti i jasni i precizni i odgovorni. Jasno ćemo reći po tom pitanju šta mislimo“, rekao je Šarović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име