Naslovna Hercegovina Udruženje porodica 4+Trebinje: Informacije u vezi “Ponosne kartice”

Udruženje porodica 4+Trebinje: Informacije u vezi “Ponosne kartice”

0
Izvor:

Udruženje roditelja sa četvoro i više djece 4+ Trebinje izdalo je obavještenje u kojem nude sve informacije u vezi ponosne kartice koje mi prenosimo u cjelosti.

Poštovane višečlane porodice, zbog velikog interesovanja višečlanih porodica u vezi sticanja prava na korištenje „Ponosna kartica“ dajemo sledeće obavještenje.

Fondacija ,,Za porodicu” pokrenula je akciju i projekat u gradovima i opštinama u Republici Srpskoj “Ponosna kartica” za ponosne majke tj.porodice (3+) sa troje i više djece.Кartica se sastoji u tome da u preko 250 privrednih subjekata širom Republike Srpske ostvarujete odrđene popuste prilikom kupovine proizvoda i korištenje određenih usluga. Pravo na korištenje imaju porodice sa troje i više djece a uslov je da u porodici ima najmanje jedno maloljetno djete.
U kontaktu sa fondacijom “Za porodicu” tj.predsjednikom fondacije gospodinom Draganom Dakićem dobili smo informaciju da je ostvaren kontakt sa našom lokalnom zajednicom i predstavnicima grada Trebinja gdje je fondacija prezentovala uslove i način korištenja “Ponosne kartice”, za šta je prvenstveno potrebna podrška lokalne zajednice i privrednih subjekata grada Trebinja.

Očekuje se odgovor od naše lokalne zajednice i nadamo se podrška za realizaciju ovog značajnog projekta,koji bi nama višečlanim porodicama dao određene povlastice,benefite i bio od značajne koristi .
Ovim putem i mi kao Udruženje roditelja sa četvoro i više djece 4+Trebinje pozdravljamo rad ove fondacije te apelujemo na predstavnike grada Trebinja,a posebno odbornike koji su iz populacije višečlanih porodica da podrže ovaj projekat “Ponosna kartica”.
Takođe pozivamo i sve društveno odgovorne privredne subjekte u našem gradu da ukoliko dođe do realizacije projekta podrže i istinski se uključe u što bolju realizaciju ovog projekta.

Napominjemo da se do sada kroz ovaj projekat dala veoma efikasna podrška porodici u gradovima i opštinama u Republici Srpskoj gdje se ovaj projekat realizovao i same lokalne zajednice postali dio projekta prijatelji porodice. (Banja Luka, Laktaši, Teslić, Prnjavor, Srbac, Bijeljina, Prijedor, Кotor Varoš, Кostajnica, Novi Grad, Petrovo, Bileća, Ljubinje itd.)
Projekat je dobio podršku i od Privredne komore Republike Srpske, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS kao i direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Vlade Republike Srbije.

Sve aktivnosti fondacije “Za porodicu” možete zapratiti preko aplikacije  Za porodicu-Apps on Google play kao i na društvenim mrežama.

Predsjednik Udruženja
Aleksandar Sarić

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име