Naslovna Hercegovina ULICE TREBINJA PUSTE Za Novu godinu rezervisano oko polovine smještajnih kapaciteta

ULICE TREBINJA PUSTE Za Novu godinu rezervisano oko polovine smještajnih kapaciteta

0
Izvor:
Najnovije vijesti iz Trebinja i Hercegovine - Trg Trebinje - Trebinje Live, danas

Najpopularnija turistička destinacija u Srpskoj, i pored pandemije virusa korona, ipak nije poptuno prazna za novogodišnje praznike.

UTurističkoj organizaciji Trebinje za Srpskinfo je rečeno da najpopularniji sajtovi za smještaj pokazuju da  rezervisano oko polovine smještanjih kapaciteta i da ovu godinu završavaju sa 44 odsto turista u odnosu na 2019., koje je bila rekordna.

Da se trebinjski turizam izvuče, u odnosu na gradove okruženja, pomogli su i turistički vaučeri RS koji su ljetnim mjesecima, uglavnom, korišteni na jugu Srpske, ali i brojne promotivne aktivnosti trebinjske Turističke organizacije.

Posljednjeg dana 2020. godine  na jugu Srpske je kišovito, pa su ulice grada poprilično puste, a nešto veći broj ljudi primjetan je u trgovačkim objektima, gdje se kupuju namirnice da se  i ova godina, koja nije za pamćenje, isprati uz nešto bogatiju trpezu i pokoju čašicu. 

Organizovanog slavlja nema zbog virusa korona, a koliko će se Trebinjci pridržavati preporučenih epidemilološkim mjera večeras će kontrolisati inspekcijske službe, policija i komunalna policija.

Iz Foruma za bezbjednost građana su prije nekoliko dana pozvali sve Trebinjce da se pridržavaju mjera, a iz PU Trebinje najavili pojačane kontrole u dane praznika.

(Srpska Info)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име