Naslovna Izdvajamo Vukota Govedarica – Odan zavičaju, a priznat u matici Srbiji i regionu

Vukota Govedarica – Odan zavičaju, a priznat u matici Srbiji i regionu

0

Vukota Govedarica, Gačanin, odvažni Hercegovac, dokazani patriota, u svom političkom radu stekao je ugled ne samo sa obje obale rijeke Drine, nego i šire.

Uvijek je uz svoj narod širom Srpske.

Republiku Srpsku je na najbolji mogući način, kao predsjednik SDS-a, valjano promovisao, gdje god je bio, sa važnim i manjem važnim zvaničnicima.

Ističe da je Republika Srpska naše čedo najmilije, opominjući da dok smo živi, moramo je štititi i čuvati.

Republiku Srpsku i nas su zadužili oni koji su pali za nju. Poštujući te vrijednosti, dužni smo da radimo sve što je najbolje za nju, za njen opstanak, stabilnost i razvoj i da nikada ne kažemo da smo se odužili, jer je to nemoguće. I, pri tom, da budemo časni i pošteni, kazao je popularni Vule, kako ga od milja zovu prijatelji.

 

Njegova ljubav je Hercegovina i rodno Gacko, a u svom političkom radu trudi se da upravo Hercegovina bude zastupljena i poštovana kako joj pripada.

– Nas Hercegovce ne treba niko da podučava šta je patriotizam, mi se sa tim rađamo kao čeda našeg zavičaja – rekao je jednom prilikom tokom susreta sa današnjom predsjednicom Mađarske Katalin Evom Novak, još iz vremena dok je bila državna sekretarka za sport i porodicu.

 

Dobre odnose i visok rejting ima kako u rasejanju tako i u matici, a posebno dobre odnose sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vukota je odan rodu, Bogu i otadžbini a posvećen vjeri i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

(Trebinje 24)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i naš Youtube kanal.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име